Select Page

Spoštovani starši vrtca Miren!

Prek e-Asistenta ste že bili obveščeni, da smo se v našem  vrtcu zaradi številnih bolniških odsotnosti strokovnih delavk (odsotnih je več kot polovica) znašli v izjemno težki situaciji.

Navkljub notranjim prerazporeditvam, s požrtvovalnostjo še zdravih sodelavk na zunanjih enotah v Biljah, Opatjem selu in Kostanjevici na Krasu, vzgojno delo teče z občasnimi prilagoditvami. Na enka način je delo teklo tudi v vrtcu Miren, včeraj pa smo prišli do skrajne točke, ko danes niti z notranjimi prerazporeditvami nismo več zmogli zagotoviti celotnega izvajanja programa, oz. je ta komaj tekel s prilagoditvami .

V tej stiski se obračamo predvsem na vas, spoštovani starši otrok iz oddelkov Metulij, Polži in Pikapolonice. Prosimo vas za pomoč in razumevanje.  V kolikor imate  kakršnokoli možnost, da bi vaš otrok v tem tednu lahko ostal v domačem varstvu prosimo, da ga v celoti ali vsaj kolikor je le mogoče zadržite doma. Predvidevamo, da se bo situacija izboljšala z naslednjim tednom.

Prosimo, da spremljate obvestila prek e-Asistenta in objav na spletni strani, za dodatne informacije pa vam je na razpolago pomočnica ravantelice za vrtce, ga. Ksenija Korče.

Kot se bodo obolele sodelavke začele vračati nazaj na delovna mesta, bomo seveda takoj nadaljevali z izvajanjem programov. O tem vas bomo obveščali glede na kadrovsko situacijo v celotnem vrtcu in tudi v posameznih skupinah.

Obenem se zahvaljujemo staršem, ki ste nam že izkazali razumevanje in nas obvestili, da boste otroke zadržali doma.

Vodstvo OŠ Miren