JEDILNIK

This image has an empty alt attribute; its file name is slika.png

*Pri kosilu imajo učenci na voljo kruh, kot napitek pa vodo in razredčen sadni sok brez dodanega sladkorja.

6. 12. – 10. 12.

 DOPOLDANSKA MALICAKOSILOPOPOLDANSKA MALICA
PONEDELJEKovseni kruh (1č), suha salama  (1a,6,9), olive, čaj, sadjetestenine z bolonjsko omako (1a,3,9), radič z jajcem 83), napitek, sadna skutka (7)  puding (7,8-oreščki)
TOREK
ZELENI DAN
koruzni kruh (1a), rezina sira (7), korenje, čaj, sadje  ješprenjka (1a,3,9), sadni biskvit (1a,3,7), napitektekoči jogurt (7), kruh (1a)
SREDA       jabolka   IZBIRA 7. A RAZREDA  krof z marmelado (1a,3,7), kakav (7,8-oreščki), sadje  cvetačna juha (1a,3,7), dunajski zrezek (1a,3), pražen krompir, kisla repa, napiteksadje
ČETRTEK  polbeli kruh (1a), tunin namaz (4,7), čaj, sadjebrokolijeva juha z zakuho (1a,3,7,9), svinjska pečenka v omaki (9), kruhovi cmoki (1a), zelena solata s koruzo, napitek  prepečenec (1a,6,7,11), sadje
PETEK    koruzni kosmiči, mleko (7), banana  otroška juha (1a,7), pečen ribji file (4), pire krompir (7), grah v prikuhi, napitek, sadjekruh (1a), topljeni sirček (7)

DOBER TEK!

Jedi lahko vsebujejo snovi ali proizvode, ki povzročajo alergije ali preobčutljivost v obratih javne prehrane. Alergeni so na jedilniku po Uredbi (EU) št. 1169/2011 o zagotavljanju informacij o živilih potrošnikom označeni s številko poleg jedi. Tabela alergenov je priloga jedilniku. Navedbe alergenov v jedilniku ne vključujejo navedb alergenov v sledovih in možnih navzkrižnih kontaminacij. Za tabelo pritisnite na povezavo: “Tabela alergenov”.

Zaradi morebitnih odsotnosti zaposlenih v kuhinji ter težav z dobavo živil si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika. Spremembe so prav tako možne zaradi trenutnih prilagoditev dela v razmerah, povezanih z epidemijo COVID-19.

 
 
 
 
Dostopnost