Select Page

V zadnjem tednu minulega decembra je bilo na OŠ Miren živahno. Šola je bila praznično okrašena. Učenci so se veselili prihajajočih prazničnih dni, strokovni delavci šole so se zelo potrudili in učencem z  nekoliko drugačnim poukom popestrili zadnje šolske dni koledarskega leta.

Iz šole so odpotovale zadnje voščilnice z dobrimi željami, učenci predmetne stopnje so pod mentorstvom učiteljice slovenskega jezika Teje Volk pripravili novoletno šolsko radijsko oddajo, predvajana je bila prireditev ob dnevu samostojnosti in enotnosti z novoletnim pridihom.

Učenci predmetne stopnje so pri pouku tehnike in tehnologije z učiteljico Tino Mavrič v šolski jedilnici zamesili piškotno testo, učenci razredne stopnje z učiteljicami Niko Možina, Barbaro Šelj in Tejo Amborželi pa so v času podaljšanega bivanja izdelali piškote, ki so jih nato kuharji spekli v šolski kuhinji. Piškoti niso bili kar tako.  Namenjeni so bili za obdaritev delavcem gradbišča, ki se vsakodnevno trudijo, da naša bodoča športna dvorana vidno raste. Predzadnji dan pouka pred prazniki je delegacija učencev 5. raz. skupaj z učiteljico Barbaro Šelj in ravnateljico, mag. Nikolajo Munih lično pripravljene piškote predala vodji gradbišča, g. Matjažu Ruštu z željami, da bi bilo novo leto za vse srečno.