Select Page

Otroci vrtcev, učenci in zaposleni OŠ Miren smo se na pobudo sodelavke, učiteljice Alenke Godnik iz PŠ Kostanjevica na Krasu v februarju vključili v akcijo zbiranja lizik za otroke – JUNAKE 3. NADSTROPJA iz onkološkega oddelka pediatrije na UKC Ljubljana. Tudi tokrat in verjamem, da ne zadnjič, smo na OŠ Miren “stopili” skupaj otroci, učenci, zaposleni in starši.

Dobra dela, ki so strojena z namenom – za drugega storiti dobro in ki ne pričakujejo zahvale, so neizmerno dragocena. Bolj kot srečo deliš, bolj jo množiš in večji je njen krog, ki osrečuje vse vključene.

Kot je že bilo objavljeno, smo skupaj zbrali kar 58kg lizik in s tem vsaj nekoliko omilili težke življenjske preizkušnje obolelih otrok in njihovih družin.

V teh dnevih nas je prijetno presenetila zahvala predstojnice oddelka :  

Spoštovani

 V imenu Kliničnega oddelka za otroško hematoonkologijo bi se vsem, ki ste se pridružili akciji zbiranja lizik za naše otroke rada iskreno zahvalila.

HVALA za prijaznost in vso pozornost. Vzgoja mladih v empatiji, pomoči in sočutju ob stiskah drugih, pokazati mladim, da ne moremo ostati brezbrižni, je neprecenljiva.

Ste vzor otrokom in mladim.

Srčna hvala. Otroci se že sladkajo.

LP, Lidija Kitanovski

 Doc.dr. Lidija Kitanovski, dr.med.

Predstojnica oddelka

UKC Ljubljana

KO za otroško hematologijo in onkologijo

Zahvali se še enkrat pridružujem tudi sama – iskreno in iz srca hvala vsem sodelujočim, 

ravnateljica, mag Nikolaja Munih